Brigada Rutieră, despre accidentul din Capitală: Traficul rutier este restricţionat în zona Pasajului Unirii

Şoferul autocarului implicat în accident a acroşat poarta de gabarit a Pasajului Unirii, transmite Brigada Rutieră. La acest moment, traficul rutier este restricţionat în zona producerii accidentului de circulaţie.

708 afișări
Imaginea articolului Brigada Rutieră, despre accidentul din Capitală: Traficul rutier este restricţionat în zona Pasajului Unirii

Brigada Rutieră, despre accidentul din Capitală: Traficul rutier este restricţionat în zona Pasajului Unirii

„Astăzi, 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulaţie la intrare în Pasajul Unirii, sensul de deplasare dinspre Bd. Tineretului către Piaţa Universităţii. Din primele date, conducătorul unui autocar a acroşat poarta de gabarit a Pasajului Unirii. În urma evenimentului au fost rănite mai multe persoane”, transmite Brigada Ruttieră.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie.

„La acest moment, traficul rutier este restricţionat în zona producerii accidentului de circulaţie”, se menţionează în finalul comunicatului de presă.

Doi răniţi în accidentul de la Pasajul Unirii sunt în stare de inconştienţă, declară prefectul Capitalei, Toni Greblă. Victimele sunt duse la spitalele Floreasca şi Universitar.

Pentru una dintre victime se executa manevre de resuscitare.

Un autocar cu cetăţeni greci a intrat vineri în pasarela de la Pasajul Unirii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici