Bucureştean reţinut pentru trafic de cocaină în cluburi şi restaurante din Capitală

Un bucureştean de 35 de ani a fost reţinut pentru trafic de droguri de mare risc, el fiind acuzat că a comercializat cocaină în cluburi şi restaurante din Capitală, informează marţi DIICOT.

291 afișări
Imaginea articolului Bucureştean reţinut pentru trafic de cocaină în cluburi şi restaurante din Capitală

Bucureştean reţinut pentru trafic de cocaină în cluburi şi restaurante din Capitală (Imagine: Shutterstock)

Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală l-au reţinut pentru 24 de ore pe Florin Dominic Popa, de 35 de ani, din Bucureşti, pentru trafic ilicit de droguri de mare risc în formă continuată.

Bărbatul este acuzat că, în cursul lunii mai 2011, în mod repetat, în incinta unor cluburi şi restaurante din municipiul Bucureşti, a procurat şi comercializat diferite cantităţi de cocaină la preţul de 100 de euro/gram.

În 25.09.2011, Florin Popa Dominic a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, de către Tribunalul Bucureşti.

Cauza a fost instrumentată împreună cu poliţişti din cadrul IGPF - Biroul Trident Henri Coandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici