Bucureştenii din sectorul 6 al Capitalei, fără apă caldă şi căldură

Cetăţenii din sectorul 6 al Capitalei au rămas, vineri la prânz, fără apă caldă şi căldură din cauza unei avarii la o conductă a Cet Vest, autorităţile anunţând că aceasta a fost deja reparată, însă mai sunt operaţiuni de efectuat, astfel că situaţia va reveni la normal după ora 17.00.

91 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii din sectorul 6 al Capitalei, fără apă caldă şi căldură

Bucureştenii din sectorul 6 al Capitalei, fără apă caldă şi căldură

Surse oficiale din compania Electrocentrale Bucureşti,susţin că avaria s-a produs din cauza unei fisuri la o conductă de colectare de termoficare care transportă apa caldă pentru încălzire.

Instalaţia a fost golită pentru reparaţii, iar după redresare au început operaţiunile de umplere a conductelor

Potrivit surselor citate, în jurul orei 17.00 situaţia va reveni la normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici