Bucureştenii pot face cereri de acordare a voucherelor pentru biciclete. 5.000 de tichete, disponibile / Cererile se pot depune şi prin email

Primăria Capitalei anunţă că a fost finalizat regulamentul programului „Biciclişti în Bucureşti”, urmând a fi acordate 5.000 de vouchere de câte 500 lei, care vor fi folosite pentru cumpărarea unei biciclete sau a altui mijloc de transport pe două roţi.

21120 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii pot face cereri de acordare a voucherelor pentru biciclete. 5.000 de tichete, disponibile / Cererile se pot depune şi prin email

Bucureştenii pot face cereri de acordare a voucherelor pentru biciclete. 5.000 vouchere, disponibile

"Regulamentul şi formularul de înscriere sunt postate pe site-ul pmb.ro, la secţiunea „Biciclişti în Bucureşti”, iar cei interesaţi sunt aşteptaţi să depună cererile la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii al Primăriei Capitalei (Registratura generală), din Bd. Elisabeta nr. 42, până pe data de 10 august 2017 inclusiv. Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri, între orele 08.30 – 18.30", transmite Primăria Capitalei.

Primăria va acorda 5000 de vouchere.

Pot participa la program toţi cetăţenii în vârstă de minim 18 ani, care au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Bucureşti. Până la data când se vor termina înscrierile va fi definitivată şi publicată pe site-ul pmb.ro lista magazinelor participante, în care vor putea fi folosite voucherele, mai informează instituţia.

Primăria Generală a Capitalei anunţă că solicitările pentru acordarea tichetelor de achiziţie a bicicletelor se pot depune şi prin email, decizia fiind luată ca urmare a numărului mare de persoane care s-au arătat interesate să obţină acest voucher.

"Dat fiind numărul mare de solicitări de înscriere în programul <<Biciclişti în Bucureşti>>, pentru a se evita supra-aglomerarea la depunerea cererilor, Primăria Capitalei a luat decizia ca aceste cereri să poată fi depuse şi prin e-mail. Astfel, pentru înscrierea în Program este nevoie ca solicitanţii să printeze, să completeze formularul de înscriere, să-l semneze, şi să-l trimită scanat, împreună cu cartea de identitate (scanată pe ambele părţi în cazul celor cu vize de reşedinţă), la adresa biciclisti@pmb.ro. Cererile depuse online vor fi procesate concomitent cu cele depuse fizic, în timpul programului alocat, respectiv cele depuse până la 18.30 vor fi procesate în aceeaşi zi, iar cele sosite după ora 18.30 vor fi procesate a doua zi, începând cu ora 08.30, oră la care se deschid şi ghişeele pentru relaţii cu publicul", se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei transmis MEDIAFAX.

Luni, municipalitatea a anunţat demararea programului de încurajare a achiziţiei de biciclete, prin care Primăria Capitalei va acorda 5.000 de vouchere, în valoare de 500 de lei fiecare, locuitorilor Bucureştiului. Aceste tichete se acordă persoanelor de peste 18 ani, care au domiciliul sau rezidenţa în Capitală. O persoană nu poate beneficia decât de un singur tichet, care nu este transmisibil, iar acordare a voucherelor se va face pe principiul "primul venit, primul servit".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici