Un bărbat din Dolj a fost ucis de un consătean pentru o datorie

Un bărbat din comuna Melineşti, judeţul Dolj, a murit, duminică seara, după ce un consătean l-a înjunghiat pentru o presupusă datorie, agresorul fiind reţinut, iar luni va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2452 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Dolj a fost ucis de un consătean pentru o datorie

Un bărbat din Dolj a fost ucis de un consătean pentru o datorie

Potrivit anchetatorilor, autorul, Nicolae Vlăduţu, de 43 ani, şi victima sa, Florian Nicuşor Lascu, de 37 ani, ambii din satul Negoieşti, comuna Melineşti, judeţul Dolj, s-au întâlnit duminică după-amiaza şi s-au certat pentru o presupusă datorie pe care Lascu o avea la Vlăduţu. Acest prim conflict s-a încheiat după ce Lascu l-a lovit pe Vlăduţu cu pumnul în ochi.

Anchetatorii au mai spus că seara, Nicolae Vlăduţu a mers la un bar din localitate, unde s-a întâlnit din nou cu Florian Nicuşor Lascu, când acesta se pregătea să plece. Între cei doi a izbucnit un nou conflict, care a degenerat, iar la un moment dat, Vlăduţu a scos un cuţit şi l-a înjunghiat o singură dată pe Lascu în zona toracică lateral stânga.

Atât Vlăduţu, cât şi mai multe persoane care se aflau în zonă au sunat la 112.

Victima a fost preluată de o ambulanţă SMURD şi dusă pe stadionul din Melineşti, fiind solicitat un elicopter care să îl ducă pe bărbat la cea mai apropiată unitate medicală.

Decesul bărbatului de 37 ani a survenit însă rapid, anchetatorii suspectând că lama cuţitului i-a atins inima.

“Se fac cercetări pentru omor şi urmează să se dispună măsurile legale” a precizat, pentru MEDIAFAX, procurorul Magdalena Bădescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Autorul va fi prezentat luni instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici