Bucureştenii, rugaţi de autorităţi să evite parcarea pe marile bulevarde şi în spaţii neamenajate

Primăria şi Brigada Rutieră fac apel la şoferii bucureşteni ca, începând de joi seară, să evite parcarea maşinilor pe marile bulevarde, pe benzile de circulaţie şi acolo unde nu sunt parcări amenajate pentru a permite deszăpezirea şi lărgirea părţii carosabile.

259 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii, rugaţi de autorităţi să evite parcarea pe marile bulevarde şi în spaţii neamenajate

Bucureştenii, rugaţi de autorităţi să evite parcarea pe marile bulevarde şi în spaţii neamenajate (Imagine: Catalin Agabiu/Mediafax Foto)

În următoarele nopţi, operatorii vor lucra la încărcarea şi transportarea zăpezii de la marginea drumurilor, pe toate arterele principale, intervenţiile lor fiind în prezent îngreunate de maşinile parcate în mod ilegal pe carosabil, informează Primăria Municipiului Bucureşti.

"Şoferii care nu vor respecta prevederile legale în acest sens vor suporta consecinţele care se impun", potrivit sursei citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici