Bucureştenii vor cumpăra produse agro-alimentare din şase pieţe volante

Autorităţile municipale vor amenaja, sâmbătă, în Capitală, şase pieţele volante, de unde cetăţenii vor putea cumpăra produse agro-alimentare proaspete, informează Primăria Municipiului Bucureşti.

49 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii vor cumpăra produse agro-alimentare din şase pieţe volante

Bucureştenii vor cumpăra produse agro-alimentare din şase pieţe volante (Imagine: Mediafax Foto)

Pieţele vor fi deschise în intervalul orar 6.00 - 20.00 şi vor fi amenajate în Drumul Săbăreni din sectorul 6, între strada Mircea Vodă şi Nerva Traian, pe Bulevardul Unirii în sectorul 3, între strada Academiei şi fântâna de la Universitate, pe strada Edgar Quinet din Sectorul 1, pe strada Cornişei din zona Colentina a Sectorului 2, în faţa Academiei Militare, precum şi în Zona Timpuri Noi, pe strada Nerva Traian la intersecţie cu strada Mircea Vodă.

Potrivit autorităţilor municipale, în toate pieţele vor fi comercialízate produse agro-alimentare, la cele mai scăzute preţuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici