Bucureşti: O tânără a murit după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni

O femeie de 20 de ani a fost accidentată grav, joi după-amiază, în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni de pe Şoseaua Kiseleff, şi a murit în drum spre spital.

66 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: O tânără a murit după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni

Bucureşti: O tânără a murit după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni (Imagine:Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs în jurul orei 16.30, la intersecţia Şoselei Kiseleff cu aleea de acces către Muzeul Satului, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Femeia a încercat să traverseze Şoseaua Kiseleff pe la o trecere de pietoni, semnalizată şi cu un indicator, însă a fost lovită şi accidentată grav de o maşină condusă de o femeie de 39 de ani, care venea dinspre Arcul de Triumf spre Piaţa Presei Libere. Victima a decedat în ambulanţă, în drum spre spital.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar poliţiştii au constatat că nu consumase băuturi alcoolice. I-au fost recoltate şi probe biologice pentru a-i stabili cu exactitate alcoolemia.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare, care va fi înaintat pentru soluţionare Serviciului Cercetări Penale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici