Bugetarii care vorbesc mult la telefon ar putea avea salarii mai mari

Bugetarii care vorbesc la telefon peste 60% din timpul de lucru, respectiv 24 de ore săptămânal, sunt favorizaţi de Ministerul Muncii în alcătuirea grilelor de evaluare a categoriilor profesionale expuse la riscul unor îmbolnăviri, informează Gândul.

19 afișări
Imaginea articolului Bugetarii care vorbesc mult la telefon ar putea avea salarii mai mari

Bugetarii care vorbesc mult la telefon ar putea avea salarii mai mari (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, angajaţii din call-center sunt pe poziţia a doua în categoriile de risc de îmbolnăvire profesională. Pe primul loc se află bugetarii care au o "expunere frecventă şi neprotejată la elemente, umiditate, materiale murdare sau condiţii anormal de incomode sau climat incomod la locul de muncă".

Citeşte mai multe despre bugetarii care ar putea avea salarii mai mari pe gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici