Bugetele ministerelor Dezvoltării, Muncii şi Transporturilor, dezbătute vineri în comisii

Comisiile parlamentare de Buget se vor reuni, vineri, de la ora 10.00, pentru a dezbate şi vota bugetele ministerelor Dezvoltării, Muncii şi Transporturilor, în prezenţa miniştrilor Elena Udrea, Sulfina Barbu şi Anca Boagiu, aflate joi seară la Congresul PPE de la Marsilia.

80 afișări
Imaginea articolului Bugetele ministerelor Dezvoltării, Muncii şi Transporturilor, dezbătute vineri în comisii

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

După ce comisiile de Buget au epuizat, joi, în jurul orei 18.00, ordinea de zi fixată, preşedintele Comisiei de la Cameră, Maria Barna, a precizat că la şedinţă au venit reprezentanţii ministerelor ale căror bugete au mai rămas de dezbătut, la nivel de secretar de stat, ea sugerând continuarea şedinţei.

Reprezentanţii PNL şi PSD din comisii s-au opus discutării bugetelor ministerelor Dezvoltării, Muncii şi Transporturilor în absenţa miniştrilor, plecaţi la Congresul PPE care se desfăşoară la Marsilia.

Opoziţia a invocat faptul că cele trei ministere au probleme complicate de gestionat şi derulează cele mai mari programe, care au cea mai mare pondere în bugetul de stat, astfel încât discutarea bugetelor în prezenţa miniştrilor de resort de impune.

Având în vedere solicitarea reprezentanţilor opoziţiei, care au invocat şi faptul că ordinea de zi a fost epuizată, preşedintele Comisiei de Buget a Camerei, Maria Barna, a închis lucrările şedinţei, precizând că bugetele celor trei ministere vor fi discutate vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici