Bulgarii, românii şi portughezii îşi fac concediul acasă anul acesta, din cauza crizei

Bulgarii, românii şi portughezii sunt europenii care îşi vor petrece în marea majoritate concediul în propria ţară, pe fondul reducerii bugetului de călătorie, din cauza crizei, reiese dintr-un studiu Gfk, comandat de Wall Street Journal.

433 afișări
Imaginea articolului Bulgarii, românii şi portughezii îşi fac concediul acasă anul acesta, din cauza crizei

Bulgarii, românii şi portughezii îşi fac concediul acasă anul acesta, din cauza crizei (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Conform studiului, anul acesta 71% dintre bulgari, 70% dintre români şi 66% din portughezi vor alege destinaţii interne pentru concediul din 2010. Cei mai împătimiţi de călătorii sunt suedezii (87%), olandezii (85%) şi belgienii (77%). În majoritatea statelor analizate, tinerii sunt cei care călătoresc cel mai mult.

Citeşte mai multe despre concediile oamenilor din statele europene pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici