Ca în filmele de acţiune: doi tineri au schimbat locurile la volan cu maşina în mers şi cu poliţia pe urme

Doi bărbaţi din Constanţa au făcut schimb de locuri la volan în timp ce maşina se afla în mers, iar poliţiştii erau pe urmele lor.Cei doi nu au oprit la semnalele poliţiştilor şi, după ce au fost prinşi, oamenii legii au descoperit că unul nu avea permis de conducere, iar celălalt consumase droguri.

1766 afișări
Imaginea articolului Ca în filmele de acţiune: doi tineri au schimbat locurile la volan cu maşina în mers şi cu poliţia pe urme

Ca în filmele de acţiune: doi tineri au schimbat locurile la volan cu maşina în mers şi cu poliţia pe urme

Poliţiştii din Medgidia au plecat joi în urmărirea unui autoturism, după ce şoferul acestuia nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

„Întrucât conducătorul auto a refuzat să se conformeze indicaţiilor, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala de poliţie, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. În timpul deplasării, conducătorul autoturismului ar fi sărit pe bancheta din spate, iar la volan ar fi trecut un alt tânăr, de 21 de ani, care a continuat să conducă până a fost blocat în trafic de poliţişti”, a transmis IPJ Constanţa.

După verificări, poliţiştii au constatat că tânărul de 21 de ani care a condus autoturismul nu avea carnet de conducere, iar celălalt bărbat a fost depistat pozitiv cu marijuana.

Poliţiştii au întocmit în această cauză dosare de cercetare penală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici