Cablu de telecomunicaţii în valoare de 100.000 de lei, furat din Oneşti

Poliţiştii din Oneşti s-au autosesizat după ce persoane necunoscute au furat dintr-o gură de canalizare mai multe secţiuni din cablu pe care le-au depozitat în portbagajul unui autoturism. Oamenii legii i-au prins pe hoţi, fiind vorba de tineri între 18 şi 30 de ani.

1087 afișări
Imaginea articolului Cablu de telecomunicaţii în valoare de 100.000 de lei, furat din Oneşti

Cablu de telecomunicaţii în valoare de 100.000 de lei, furat din Oneşti

Poliţiştii din Oneşti s-au autosesizat după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, persoane necunoscute au furat dintr-o gură de canalizare situată pe strada bulevardul Republicii, din localitate, mai multe secţiuni din cablu pe care le-au depozitat în portbagajul unei maşini.

Oamenii legii au stabilit că persoane necunoscute ar fi pătruns în gura de canalizare unde au secţionat cablu de comunicaţii pe care, ulterior, l-ar fi depozitat într-un autoturism cu număr fals de înmatriculare.

Valoarea prejudiciului este peste 100.000 de lei.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, trei dintre aceştia din comuna Ştefan cel Mare, iar unul din Oneşti, bănuiţi de comiterea faptei. Jumătate din prejudiciu a fost recuperat.

Faţă de trei dintre tineri s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar cel de-al patrulea a fost reţinut, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Persoanele în cauză au fost prezentate instanţei care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici