Cadavrul unui bărbat, găsit de salvamontiştii din Straja (Video)

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, luni dimineaţă, sub vârful Mutu, la circa trei kilometri de staţiunea hunedoreană Straja, de către salvatorii montani, care spun că este posibil ca victima să fi fost surprinsă de o avalanşă.

185 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui bărbat, găsit de salvamontiştii din Straja (Video)

Cadavrul unui bărbat, găsit de salvamontiştii din Straja

Cadavrul bărbatului de aproximativ 45 de ani a fost găsit sub zăpadă de către echipele de salvare ce participau la căutarea adolescentului din Gorj care a plecat la schi şi nu s-a mai întors.

Potrivit salvamontiştilor, bărbatul nu poate fi identificat deocamdată, dispariţia acestuia nefiind anunţată şi nu este exclus ca el să fi fost surprins de o avalanşă.

"Acum încercăm să ne dăm seama ce a fost acolo, să evacuăm zona. Tot ce ştim este că se vede un culoar de avalanşă şi este posibil să mai pornească una", a declarat şeful Salvamont din Straja, Georghe Resiga.

Zona în care a fost descoperit cadavrul a fost izolată pentru cercetări.

Video stirileprotv.ro

Adolescentul de 17 ani căutat de salvatori a fost găsit mort

Echipele de salvare montană din Straja l-au găsit mort pe tânărul de 17 ani căutat întrucât nu se întorsese de la schi, trupul său fiind descoperit aproape de locul unde fusese găsit cel al bărbatului de 45 de ani, iar primele cercetări arată că amândoi au fost surprinşi de o avalanşă.

Potrivit jandarmilor montani, primele cercetări indică faptul că cei doi, bărbatul de 45 de ani, din Timişoara, şi tânărul de 17 ani din Gorj, amândoi buni schiori, au plecat, împreună, duminică, în jurul orei 10.00, de pe pârtie, îndreptându-se spre culme, spre vârful Mutu.

Cel mai probabil, cei doi au fost surprinşi de o avalanşă, trupul băiatului fiind găsit la aproximativ 50 de metri de cadavrul bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici