Video Cadou de la Guvern: Pasajul Băneasa, deschis până la 1 decembrie

Pasajul Băneasa va fi deschis circulaţiei rutiere până la 1 decembrie şi poate fi considerat drept un "cadou" al Guvernului, în condiţiile în care de lucrarea respectivă ar fi trebuit să se ocupe Primăria generală a Capitalei sau primăria de sector, a declarat, marţi, premierul Emil Boc.

24 afișări

"Este un cadou pe care Guvernul îl face Bucureştiului, Primăriei generale şi primăriei de sector. Oficial, lucrarea asta trebuia să fie a Primăriei Generale sau a primăriei de sector", a spus Boc, după ce a vizitat şantierul Pasajului Băneasa, împreună cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

Şeful Guvernului a arătat că lucrările sunt executate în prezent în proporţie de 54%.

Întrebat de presă ce a vrut să spună prin faptul că Pasajul Băneasa reprezintă un cadou al Guvernului, premierul a arătat că, dacă sunt întrebaţi cine a realizat lucrarea, probabil 90% dintre bucureşteni vor răspunde că primăria de sector sau Primăria Generală.

"Îl face Guvernul (proiectul-n.r.), Ministerul Transporturilor, iar în ultimă instanţă nu este important cine face, ci că este necesar şi trebuie făcut. Am spus doar la nivel simbolic că suntem alături de bucureşteni în această lucrare foarte importantă pentru noi", a adăugat Boc.

El a mai afirmat că sunt înregistrate unele întârzieri în construcţia centurii ocolitoare a Bucureştiului, problemele urmând să fie discutate, miercuri, la ministerul de resort.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici