Călăraşi: Doi bărbaţi surprinşi de un mal de pământ în timp ce pescuiau în Dunăre, căutaţi de pompieri - FOTO

Doi bărbaţi surprinşi de un mal de pământ în timp ce pescuiau în apele Dunării, în judeţul Călăraşi, sunt căutaţi de patru zile de pompieri şi scafandri, luni fiind adus şi un utilaj care excavează din apă malul de pământ prăbuşit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

152 afișări
Imaginea articolului Călăraşi: Doi bărbaţi surprinşi de un mal de pământ în timp ce pescuiau în Dunăre, căutaţi de pompieri - FOTO

Călăraşi: Doi bărbaţi surprinşi de un mal de pământ în timp ce pescuiau în Dunăre, căutaţi de pompieri

Echipele de salvare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi şi scafandri de la ISU Bucureşti caută, începând de vineri, doi bărbaţi care au dispărut în apele Dunării, în braţul Borcea, după ce au fost surprinşi de un mal de pământ în timp ce se aflau la pescuit.

Purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că pompierii au fost anunţaţi, vineri după-amiază, că doi bărbaţi, în vârstă de 61 şi 63 de ani, au dispărut după ce un mal de pământ s-a prăbuşit în timp ce se aflau la pescuit pe malul drept al Dunării, în zona cartierului Măgureni din municipiul Călăraşi.

Martorii care au sunat la 112 au povestit că pescarii se aflau pe mal, iar la un moment dat o bucată foarte mare de pământ s-a desprins, antrenând şi un copac, iar cei doi bărbaţi au dispărut. Oamenii nu au putut preciza dacă pescarii au fost luaţi de apă sau au fost prinşi în pământul prăbuşit în braţul Borcea.

Pompierii din Călăraşi au început căutările vineri, sâmbătă la operaţiune alăturându-se şi scafandri de la Detaşamentul Special de Salvatori Bucureşti.

Ovidiu Tătăranu a spus că, pe lângă căutările cu scafandri şi cu barca pneumatică, luni, în zonă a fost adus şi un utilaj care excavează din apă malul de pământ prăbuşit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici