Căldura, livrată sub parametrii normali în sectorul 1. RADET anunţă remedierea problemei până la ora 19:00

Căldura este furnizată sub parametrii normali în sectorul 1 din cauza unei avarii în reţeaua CET Grozăveşti, pe care ELCEN estimează că o va remedia până la ora 19.00, informează Regia Autonomă de Distribuţie şi Transport a Energiei Termice (RADET).

229 afișări
Imaginea articolului Căldura, livrată sub parametrii normali în sectorul 1. RADET anunţă remedierea problemei până la ora 19:00

Căldura, livrată sub parametrii normali în sectorul 1. RADET anunţă remedierea problemei până la ora 19:00 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

După remedierea avariei, RADET va acţiona pentru revenirea la schema de funcţionare în regim de iarnă, adică va transporta şi distribui agentul termic livrat de ELCEN prin CET Grozăveşti la temperatura normală, de peste 80 de grade Celsius.

RADET estimează că această operaţiune se va finaliza în jurul orei 21.00.

O altă avarie la CET Grozăveşti a afectat consumatorii din sectoarele 1, 2, 5 şi 6, din 19 până în 21 decembrie anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici