CallMed, varianta privată a ambulanţei. Pentru 0,95 euro pe minut poţi suna medicul de familie la orice oră

Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie din România a pus la punct un sistem prin care medicii curanţi din programul CallMed să fie la dispoziţia pacientului la orice oră.

62 afișări
Imaginea articolului CallMed, varianta privată a ambulanţei. Pentru 0,95 euro pe minut poţi suna medicul de familie la orice oră

CallMed, varianta privată a ambulanţei. Pentru 0,95 euro pe minut poţi suna medicul de familie la orice oră (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceştia pot oferi sfaturi profesionale sau stabili consultaţii, în cazul în care problema suferă amânare.

În ianuarie 2011 Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a avut 38.641 de solicitări. Numărul oamenilor care sună la ambulanţă în weekend este covârşitor, cu efecte în ambele tabere. Medicii de la ambulanţă nu ştiu unde să se ducă mai întâi, iar pacienţii care nu au o problemă considerată urgentă aşteaptă sosirea medicului cu orele.
Citeşte mai multe despre varianta privată a ambulanţei pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici