Când am putea ieşi din ţară direct de pe autostradă. Harta drumurilor de mare viteză - VIDEO

Cum nu sunt suficienţi bani, unele porţiuni vor fi date în concesiune firmelor private, iar noi vom plăti taxe când vom circula pe acolo. Deocamdată, ne putem lăuda cu o singură bucată terminată mai devreme.

801 afișări
Imaginea articolului Când am putea ieşi din ţară direct de pe autostradă. Harta drumurilor de mare viteză - VIDEO

Când am putea ieşi din ţară direct de pe autostradă. Harta drumurilor de mare viteză

O veste bună, dar foarte întârziată: pe 15 noiembrie se termină în sfârşit Autostrada Soarelui. Adică între Cernavodă şi Medgidia se va circula normal, pe ambele sensuri.

Muncitorii mai au foarte puţin de muncă pe Autostrada Soarelui, bucata dintre Cernavodă şi Medgidia. Urmează să instaleze 8 kilometri de balustradă şi câteva panouri informative pentru şoferi.

Cei 20 de km au costat 110 milioane de euro, iar constructorul oferă o garanţie de 4 ani.

Din păcate, lipseşte legătura dintre Autostrada Soarelui şi autostrada Bucureşti - Piteşti. Adică Centura Capitalei care să le lege pe amândouă.

Avem însă de aşteptat până să ajungem de la Bucureşti la Nădlac doar pe autostradă.

Citeşte mai multe despre când am putea ieşi din ţară direct de pe autostradă pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici