Când profu' nu-i în clasă, elevele fac striptease pe masă! - VIDEO

Dezmăţ în sala de clasă. Elevii silitori care învaţă să devină cineva în viaţă nu mai sunt "la modă" printre tinerii de azi.

889 afișări
Imaginea articolului Când profu' nu-i în clasă, elevele fac striptease pe masă! - VIDEO

Când profu' nu-i în clasă, elevele fac striptease pe masă! (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Generaţia elevilor de astăzi pare înecată în aburi de inconştienţă şi incapacitate de a discerne ce este bine de ce este rău. Moralitatea şi principialitatea sunt cuvinte demult apuse din vocabularul lor, iar aceşti termeni au fost înlocuiţi cu apelative monosilabice: "Fă!", "Mă!", Bă!".

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici