Candidaturile pentru şefia ANI se depun până în 21 august

Candidaturile pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate pot fi depuse până în 21 august, asupra acestora urmând a se pronunţa Consiliul Naţional de Integritate, informează Biroul de presă al Ministerului Justiţiei.

1 afișare

Procedura de selecţie constă în parcurgerea etapelor prevăzute de Legea nr. 144/2007, cu modificările şi completările ulterioare şi Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate, aprobat prin Hotărârea Consiliului Naţional de Integritate nr. 2/2007 (documentele se găsesc pe website-ul ANI - http://www.just.ro/ani/default.aspx).

Dosarul de candidatură va conţine următoarele documente: formularul de înscriere privind participarea la concurs, prevăzut în anexa la prezentul regulament; actul de identitate; diploma de licenţă sau echivalentă care atestă absolvirea studiilor superioare juridice ori economice; cazier judiciar; cazier fiscal; adeverinţă medicală care să ateste că, din punct de vedere medical, candidatul este apt pentru exercitarea funcţiei pentru care candidează; aviz psihologic emis de instituţii medicale autorizate, potrivit legii, care să ateste că, din punct de vedere psihologic, candidatul este apt pentru exercitarea funcţiei pentru care candidează; declaraţie pe propria răspundere, autentificată de un notar public, care atestă îndeplinirea condiţiilor prevăzute la art. 18 alin. (2) lit. d) şi e) din Legea nr.144/2007, cu modificările şi completările ulterioare; curriculum vitae.

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate constă într-o probă scrisă şi în susţinerea unui interviu.

Proba scrisă se susţine în data de 30 septembrie 2007, la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate, din Bucureşti, strada Lascăr Catargiu 15, din sector 1 al Capitalei.

Interviul va avea loc în data de 9 octombrie 2007, la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici