Capcanele ofertelor turistice

Vacanţe în mari capitale europene dar cu preţuri cât mai mici.Orice îşi doreşte acest lucru, dar o ofertă sub 200 de euro pentru un sejur la Paris sau Roma trebuie să vă pună pe gânduri. Pare un vis dar înainte să vă faceţi bagajele trebuie să fiţi foarte atenţi la capcanele costurilor reduse.De obicei, la preţul plătit pentru excursie, în astfel de cazuri , se vor adăuga şi alte cheltuieli care pot să dubleze sau chiar să tripleze preţul iniţial al pachetului oferit de agenţii.

39 afișări
Imaginea articolului Capcanele ofertelor turistice

Capcanele ofertelor turistice (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Agenţiile de turism au venit pentru acest sezon cu pachete la preţuri extrem de atractive, de până la 200 de euro pentru vacanţe în marile capitale europene. Înainte de a vă decide, trebuie însă să fiţi foarte atent la ce conţin ofertele agenţiilor pentru că altfel riscaţi să vă treziţi în hoteluri de calitate medie sau chiar submedie, la zeci de kilometri de centrul oraşelor sau în ipostaza de a plăti în plus şi pentru mic dejun, pentru aerul condiţionat din cameră sau chiar şi pentru prosoape şi aşternuturi.

Citeşte mai multe despre capcanele ofertelor turistice pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici