Capitala după ploaia torenţială: Pasajul Unirii a fost inundat şi este închis

Pasajul Unirii din Capitală a fost inundat în urma ploii torenţiale din noaptea de joi spre vineri, fiind închis circulaţiei rutiere, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, traficul rutier în Pasajul Unirii este închis din cauza acumulării de apă.

1531 afișări
Imaginea articolului Capitala după ploaia torenţială: Pasajul Unirii a fost inundat şi este închis

Capitala după ploaia torenţială: Pasajul Unirii a fost inundat şi este închis (Imagine: Liviu Chirica/Arhiva Mediafax Foto)

Ioana Stancu a precizat că în aproximativ 15 minute va fi deschis traficul rutier în Pasajul Unirii spre Bulevardul Cantemir, iar în aproximativ 30 de minute se va putea circula prin pasaj şi în celălalt sens.

Până la deschiderea circulaţiei în Pasajul Unirii, şoferii pot circula pe deasupra pasajului sau pe rutele alternative.

Pasajul Unirii a fost inundat, în noaptea de joi spre vineri, în urma ploii torenţiale din Capitală. Sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă, iar apa s-a acumulat în Pasajul Unirii, ambele sensuri de mers fiind blocate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici