Căpitan secund mort după ce a căzut de pe o navă în portul Constanţa - VIDEO

Un bărbat de 59 de ani, din Constanţa, căpitan secund pe o navă sub pavilion Comoros, a murit, marţi seară, după ce a căzut în apă de la bordul unei nave aflate în portul Constanţa, între vas şi cheu.

58 afișări
Imaginea articolului Căpitan secund mort după ce a căzut de pe o navă în portul Constanţa - VIDEO

Căpitan secund mort după ce a căzut de pe o navă în portul Constanţa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor constănţeni, Romeu Voinescu era căpitan secund pe nava "Eltem" - pavilion Comoros, aflată la încărcat cu fier vechi în dana nr.2 a portului Constanţa.

La un moment dat, bărbatul a vrut să verifice pescajul navei, dar a căzut în apă, între vas şi cheu. El a fost scos de către colegii din echipaj, medicii de pe ambulanţa SMURD ce fusese chemată de urgenţă încercând să-l resusciteze. După aproximativ o oră, cadrele medicale au trebuit să constate decesul bărbatului.

Video stirileprotv.ro

Trupul acestuia a fost transportat la morga Cimitirului Central din Constanţa pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Colegii de echipaj spun că Romeu Voinescu ar fi avut probleme cu inima şi este posibil să fi suferit un infarct înainte de cădea în apă, pentru că nu a făcut niciun gest să se salveze.

Cazul este cercetat de către o comisie formată din inspectori de muncă şi reprezentanţi ai Căpităniei Zonale Constanţa, sub coordonarea unui procuror al Parchetului Judecătoriei Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici