Captură de peste patru tone de parfumuri de contrabandă, la Vama Turnu

Peste patru tone de parfumuri fără documente au fost descoperite, duminică dimineaţă, într-un automarfar oprit pentru control la ieşirea din ţară prin punctul arădean de trecere a frontierei Turnu.

50 afișări
Imaginea articolului Captură de peste patru tone de parfumuri de contrabandă, la Vama Turnu

Captură de peste patru tone de parfumuri de contrabandă, la Vama Turnu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii de frontieră au verificat remorca automarfarului împreună cu inspectorii vamali, descoperind că încărcătura nu corespunde cu cea din acte.

"Din documentele de transport reieşea că automarfarul este încărcat cu genţi de voiaj şi cutii goale, însă la verificare s-a constatat că genţile şi cutiile erau pline cu parfumuri din diverse mărci celebre, susceptibile a fi contrafăcute", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş.

După primele verificări, poliţiştii de frontieră spun că marfa de contrabandă cântăreşte aproximativ 4,2 tone.

Tirul era condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 35 de ani, care transporta mărfuri de la Piteşti în Olanda.

Şoferul, care a declarat că nu ştia nimic despre parfumuri, a fost reţinut pentru cercetări, iar poliţiştii vor face o evaluare a parfumurilor confiscate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici