Captură uriaşă de petarde în Ilfov şi Maramureş

  • Şase tone de petarde au confiscat poliţiştii în Ilfov şi Maramureş.
  • Articolele pirotehnice aveau facturi false şi au fost găsite în două camioane.
465 afișări
Imaginea articolului Captură uriaşă de petarde în Ilfov şi Maramureş

Captură uriaşă de petarde în Ilfov şi Maramureş

Poliţiştii din Ilfov au prins un bărbat care transporta într-un camion al unei societăţi comerciale 5.000 kilograme de petarde, pentru care ar fi prezentat o factură fiscală asupra căreia există bănuiala că cele înscrise nu corespund realităţii.

De asemenea, bărbatul nu are calitatea de pirotehnist.

Acţiunea poliţiştilor a avut loc pe Drumul Naţional Centura Bucureşti, la intersecţie cu şoseaua Domneşti, judeţul Ilfov.

Cele 5.000 de kg de articole pirotehnice, din categoriile F2, F3 şi F4, au fost ridicate.

Cercetările se fac într-un dosar penal pentru operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

De asemenea, poliţiştii din Maramureş au oprit un camion pe Drumul Naţional 19, în localitatea Săpânţa, condus de un bărbat de 32 de ani din Timiş. În autovehicul s-au găsit 1.000 kilograme de articole pirotehnice pentru care au fost prezentate patru facturi fiscale despre care există bănuiala că cele înscrise nu corespund realităţii.

Întreaga cantitate de articole pirotehnice şi cele patru facturi au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
petarde,
captură,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici