Carduri pentru pacienţi ce permit accesul la anumite tratamente

O companie farmaceutică a lansat, vineri, în Bucureşti, un program de sprijinire a pacienţilor, în care sunt cooptaţi medicii de familie şi care vor oferi carduri pentru acces la anumite tratamente.

289 afișări
Imaginea articolului Carduri pentru pacienţi ce permit accesul la anumite tratamente

Carduri pentru pacienţi ce permit accesul la anumite tratamente (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Nycomed Pharma a lansat un program de creştere a accesului pacienţilor la anumite tratamente. Acest program constă în punerea la dispoziţia pacienţilor, prin intermediul medicilor de familie, a cardurilor de susţinere a anumitor terapii.

Afecţiunile digestive induse de aciditatea gastrică reprezintă o reală problemă de sănătate, afectând un procent semnificativ din populaţia generală şi alterând serios calitatea vieţii pacienţilor. Simptomatologia poate apărea atât în timpul zilei cât şi noaptea, ceea ce duce la alterarea calităţii somnului, insomnii cu efect negativ asupra activităţii de a doua zi. Scade astfel randamentul pacienţilor şi creşte absenteismul.

Tratamentul acestora constă, în primul rând, în echilibrarea regimului de viaţă prin adoptarea unui regim alimentar bogat în legume şi fructe, evitarea stresului şi respectarea perioadelor de odihnă. Acolo unde aceste măsuri nu sunt suficiente, pentru atingerea unui echilibru vitamino-mineral este recomandată utilizarea suplimenţilor nutritivi.

Nycomed Pharma lansează un program de sprijinire a pacienţilor, acţiune ce îi va coopta pe medicii de familie, cei care practic vor oferi aceste carduri populaţiei. Programul de acordare a cardurilor se va derula la nivel naţional şi va putea fi accesat, după vizita la medicul de familie. Produsele sunt disponibile în toate farmaciile care eliberează medicamente în regim de co-plată.

Două dintre produsele care vor intra în acest program sunt Multi-sanostol sirop fără zahăr (care ajută la fortifierea organismului, creşterea imunităţii şi la susţinerea funcţiilor diverselor ţesuturi din organism) şi Multi-sanosvit sirop cu fier.

Compania Nycomed Pharma este prezentă pe mai mult de 50 de pieţe (din Europa, Rusia, America Latină, Asia/Pacific, Africa, Orientul Mijlociu), furnizând produse în peste o sută de ţări. Nycomed Pharma are un portofoliu bogat ce cuprinde medicamente destinate afecţiunilor gastroenterologice, respiratorii, inflamatorii şi osoase, a antialgicelor, precum şi a unei game largi de produse OTC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici