Care sunt cele mai bune sectoare din Bucureşti pentru cumpărături. Unde sunt cele 19 hipermarketuri din oraş

Cele mai multe hipermarketuri din Capitală sunt în sectorul 6, în zona cartierului Militari, unde bucureştenii pot face cumpărături în 5 hipermarketuri, luând în calcul şi unitatea Carrefour din Chiajna, situată la graniţa dintre Bucureşti şi judeţul Ilfov, pe autostrada spre Piteşti, potrivit informaţiilor centralizate de ZF.

59 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai bune sectoare din Bucureşti pentru cumpărături. Unde sunt cele 19 hipermarketuri din oraş

Care sunt cele mai bune sectoare din Bucureşti pentru cumpărături. Unde sunt cele 19 hipermarketuri din oraş (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

La polul opus se află sectoarele 1 şi 5 din Bucureşti, zona de nord, respectiv de sud-vest a oraşului, unde se află câte un singur hipermarket, şi anume magazinul Carrefour din proiectul Băneasa, respectiv Kaufland Sebastian.

Află unde sunt hipermarketurile din Bucureşti pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici