Care sunt cele mai rezistente maşini la gropile din România

Honda produce cele mai rezistente maşini la gropile din carosabil, în timp ce Chrysler produce cele mai sensibile maşini, costul mediu al unei reparaţii determinate de gropi fiind de aproximativ 400 de euro.

1468 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai rezistente maşini la gropile din România

Care sunt cele mai rezistente maşini la gropile din România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cazul mărcii japoneze, doar 1,4% dintre acestea au suferit defecţiuni datorită gropilor din asfaltul britanic, în timp ce la Chrysler procentul urcă la 12,2%, media din UK fiind de aproximativ 6% din maşini, potrivit unui studiu realizat de publicaţia britanică What Car, informează Ziarul Financiar.

Topul celor mai rezistente maşini este dominat de mărci japoneze sau coreene: Toyota, Hyundai, Nissan, Kia, Mitsubishi, Suzuki şi Mazda, singurii constructori europeni prezenţi în top fiind MINI pe locul şapte şi Ford pe nouă.

Topul celor mai puţin rezistente mărci este alcătuit din Chrysler, smart, Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar, Saab, Fiat, BMW, Seat şi Opel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici