Carmen Dan face haz de necaz în lipsa semnăturii lui Iohannis: Cum era aia cu “imediat, adică imediat”!?

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, l-a ironizat, miercuri, pe preşedintele Klaus Iohannis, care a cerut, pe 29 mai, “imediat, adică imediat”, demiterea de urgenţă a ei şi a lui Teodor Melescanu, întrebându-se "Cum era aia cu “imediat, adică imediat”!?

3935 afișări
Imaginea articolului Carmen Dan face haz de necaz în lipsa semnăturii lui Iohannis: Cum era aia cu “imediat, adică imediat”!?

Carmen Dan face haz de necaz: Cum era aia cu “imediat, adică imediat”!?

"#intrebareazilei
Cum era aia cu “imediat, adică imediat”!?", a scris, miercuri, pe Facebook. Carmen Dan.

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne face referire la lipsa de acţiune a preşedintelui Klaus Iohannis, după ce aceasta şi-a depus demisia din funcţie.

Pe 29 mai, şeful statului a cerut demiterea de urgenţă a celor doi miniştri. "Aşadar, pentru că nu au ştiut să îşi dea demisia de onoare, solicit demiterea imediată a ministrului de Externe şi a doamnei ministru de Interne. Imediat însemnând imediat!", a spus atunci Klaus Iohannis.

Carmen Dan şi-a anunţat demisia cu câteva minute înainte de şedinţa Comitetului Executiv de luni, în locul acesteia fiind propus Nicolae Moga, senator de Constanţa în legislaturile 2008-2012, 2012-2016 şi 2016-2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici