Cartea ”Dulce Românie – O istorie a deserturilor de la noi”, lansată în librării de Sărbători

  • Yum şi intersantă.
  • Cartea ”Dulce Românie – O istorie a deserturilor de la noi” este un proiect Dr. Oetker şi unul dintre cele mai ambiţioase iniţiative de cercetare gastronomică, o colecţie unică de reţete cu prăjituri de tradiţie de la noi, de la începuturi până în prezent.
330 afișări
Imaginea articolului Cartea ”Dulce Românie – O istorie a deserturilor de la noi”, lansată în librării de Sărbători
România are un impresionant tezaur gastronomic al dulcelui, şi tocmai de aceea, Dr. Oetker şi-a propus prin proiectul Dulce Românie valorificarea acestei moşteniri culturale, parte a identităţii noastre naţionale.
 
Cartea nu a apărut întâmplător în preajma sărbătorilor. Dincolo de istoriile pline de farmec ale cofetarilor de demult, ea conţine o colecţie de 80 de reţete de prăjituri de tradiţie de la noi, care pot fi vedetele oricărei mese de Crăciun.
 
Cartea poate fi oferită cadou unei persoane dragi, cu care puteţi împărtăşi în aceste zile speciale poveştile dulcelui nostru tezaur culinar şi un strop de inspiraţie pentru mese reuşite in familie. Cartea poate fi găsită de acum în librariile Cărtureşti sau online, pe site-ul www.carturesti.ro.
 
Pentru a descoperi mai multe detalii si poveşti surprinzătoare ale campaniei iniţiată de Dr. Oetker, puteţi vizita site-ul www.dulceromanie.ro.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici