Cartuşe de vânătoare descoperite într-un autoturism, în Calafat

Zeci de cartuşe de vânătoare au fost descoperite într-un autoturismul unui român, în Calafat.

147 afișări
Imaginea articolului Cartuşe de vânătoare descoperite într-un autoturism, în Calafat

Cartuşe de vânătoare descoperite într-un autoturism, în Calafat

În Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat joi pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un cetăţean român în vârstă de 59 de ani.

La control, poliţiştii au descoperit, în habitaclul autoturismului, două cutii ce conţineau câte 25 cartuşe de vânătoare cu alice, calibru 12.

Şoferul a declarat că a cumpărat cartuşele de vânătoare de la un magazin din oraşul Vidin, Bulgaria, şi nu ştia că pentru a introduce în România cartuşe de vânătoare trebuie să aibă armă, permis de port şi să fie vânător autorizat.

A fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată. Cartuşele, în valoare de 150 lei, au fost confiscate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cartuşe,
vânătoare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici