Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti instruieşte medicii, de luni, pentru prescrierea electronică

Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) organizează, în perioada 18 - 21 iunie, instruirea medicilor prescriptori în contract cu CASMB, cu privire la modalitatea de funcţionare a reţetei electronice.

171 afișări
Imaginea articolului Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti instruieşte medicii, de luni, pentru prescrierea electronică

Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti instruieşte medicii, de luni, pentru prescrierea electronică (Imagine: Shutterstock)

Potrivit programului CASMB, luni, 18 iunie, vor fi instruiţi medicii de familie, marţi, specialiştii din ambulatoriul de specialitate, iar miercuri, doctorii din spitale. Ziua de joi, 21 iunie, va fi rezervată instructajelor pentru farmacişti.

Instructajele se vor desfăşura în Amfiteatrul mare al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, în intervalele 10.00 - 12.00 şi 14.00 - 16.00.

CASMB recomandă medicilor să participe la instructaje, însă în afara programului de lucru de la cabinete, pentru a nu perturba acordarea asistenţei medicale.

Noul sistem de prescriere electronică a medicamentelor va intra în vigoare la 1 iulie şi va funcţiona paralel cu reţeta tradiţională până la sfârşitul lui 2012.

Medicii care vor prescrie majoritar în sistem electronic vor primi bonusuri între 50 şi 100 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici