Casa Doinei Cornea din Cluj a fost spartă

Casa Doinei Cornea din Cluj-Napoca a fost spartă, duminică seară, după ce a fost forţată uşa de la intrare, din casă fiind furaţi între 4.000 şi 4.500 de lei, în momentul jafului fosta disidentă anticomunistă nefiind acasă.

40 afișări
Imaginea articolului Casa Doinei Cornea din Cluj a fost spartă

Casa Doinei Cornea din Cluj a fost spartă (Imagine: Vasile Măgrădean/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Gina Pop, a declarat că locuinţa Doinei Cornea a fost spartă, fiind forţată uşa de la intrare.

Potrivit sursei citate, Doinea Cornea nu era acasă în momentul în care i-a fost spartă locuinţa, incidentul fiind anunţat la 112 de către fiul Doinei Cornea.

Gina Pop a afirmat că din locuinţă au dispărut între 4.000 şi 4.500 de lei.

La faţa locului, s-a deplasat o echipă de poliţişti criminalişti, fiind începută o anchetă pentru prinderea autorului sau autorilor jafului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici