Casa Poporului este degeaba cea mai mare clădire din lume

Palatul Parla­men­­tului, cea mai mare clădire administrativă din lume deschisă vizitatorilor şi cea mai importan­tă atracţie a Ca­pitalei, a primit în medie 403 vizitatori pe zi în perioada ianuarie-august, de două ori mai puţin de­cât clădirea Parlamentului din Ungaria, potrivit unei analize ZF.

382 afișări
Imaginea articolului Casa Poporului este degeaba cea mai mare clădire din lume

Casa Poporului este degeaba cea mai mare clădire din lume (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Deşi a intrat de trei ori în cartea recordurilor ca fiind în topul celor mai mari, scumpe şi grele clădiri administrative din lume, Palatul Parlamentului a atras 98.

158 de turişti în primele opt luni ale anului, mai puţin cu 7% faţă de aceeaşi perioadă din 2009, aproape 80% fiind vizitatori străini.

Citeşte mai multe despre câţi vizitatori are Casa Poporului pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici