Casa unui primar din Timiş, spartă de hoţi. Reacţia edilului

Casa primarului din comuna Coşteiu, judeţul Timiş, a fost spartă de hoţi, care au reuşit să fugă cu câteva ceasuri. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt calificat şi încearcă să dea de urma hoţilor, transmite corespondentul Mediafax.

487 afișări
Imaginea articolului Casa unui primar din Timiş, spartă de hoţi. Reacţia edilului

Casa unui primar din Timiş, spartă de hoţi. Reacţia edilului

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX, că primarul din comuna Coşteiu a sesizat poliţia, sâmbătă seara, după ce a observat că locuinţa sa a fost spartă de hoţi.

“A fost sesizată poliţia cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa sa, de unde au sustras mai multe bunuri personale. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat, iar poliţiştii încearcă să stabilească autorii faptei şi să recupereze prejudiciul”, a afirmat Ionuţ Sârbu.

Primarul comunei Coşteiu, Petru Carebia, a declarat, corespondentului Mediafax, că hoţii au reuşit să fugă cu câteva ceasuri care, însă, “nu sunt de valoare”.

Au intrat şi mai mult au răvăşit casa, au luat câteva ceasuri. Nu aveau ce să ia, s-au gândit că dacă intră în casa primarului dau lovitura”, a afirmat Petru Carebia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici