Case de vacanţă de la 12.000 de euro!

A venit perioada în care cei mai mulţi români se decid să aleagă diverse destinaţii pentru a-şi petrece concediile şi cum criza financiară încă nu a părăsit meleagurile noastre, cei mai mulţi se orientează către destinaţiile autohtone, mai aproape de casă. Preţurile de pe piaţa imobiliară au scăzut şi ele semnificativ, prin urmare achizitia unei case de vacanţă poate rezolva destul de convenabil problema concediilor, dar şi pe cea a ieşirilor de la sfârşit de săptămână.

29 afișări
Imaginea articolului Case de vacanţă de la 12.000 de euro!

Case de vacanţă de la 12.000 de euro! (Imagine: www.incont.ro)

Aceasta ar putea fi o investiţie pe termen lung ce ar putea reduce semnificativ bugetele pe care le veţi aloca pentru vacanţele dumneavoastră viitoare.
Cu preţuri ce variază între 12.000 - 80.000 euro, în funcţie de zona de amplasament şi dotările de care dispune, aţi putea achiziţiona o casă de vacanţă deja construită în diverse locaţii din ţară.
Citeşte mai multe despre casele de vacanţă pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici