Case şi străzi din Capitală, inundate după ploaia torenţială - VIDEO

Câteva case, subsoluri şi străzi din Capitală au fost inundate după ploaia torenţială de luni seară, Bulevardul Dacia din Sectorul 1 fiind cel mai afectat, din cauza unei canalizări înfundate.

123 afișări
Imaginea articolului Case şi străzi din Capitală, inundate după ploaia torenţială - VIDEO

Case, subsoluri şi străzi din Capitală, inundate după ploaia torenţială - VIDEO

Câteva locuinţe din Sectorul 2 al Capitalei au fost inundate, luni seară, după ploaia torenţială, existând reclamaţii la Dispeceratul Primăriei Capitalei potrivit cărora apa a ajuns în unele locuinţe până la nivelul mobilei. De asemenea, tot în acest sector un plop a fost lovit de trăznet, nefiind înregistrate pagube.

Purtătorul de cuvânt al Inspectorului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Cătălin Eftene, a declarat, pentru MEDIAFAX, că cel mai afectat este Bulevardul Dacia din Sectorul 1 al Capitalei, unde un canal a refulat şi a inundat strada şi subsoluri ale mai multor imobile.

Potrivit lui Eftene, au mai fost inundate Pasajul Victoria, străzi din sectoarele 2 şi 4, dar şi Prelungirea Ghencea, din sectorul 6.

Cătălin Eftene a mai declarat că 160 de pompieri ISU au intervenit cu 20 de motopompe, 37 de autospeciale şi 78 de autocamioane pentru eliminarea apei de pe străzi şi din subsoluri. Acesta a precizat că echipajele ISU pot răspunde sesizărilor populaţiei, întrucât deţin 50 de motopompe.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici