Cât câştigă Roxi, transsexualul de pe Calea Văcăreşti, descoperit în timpul unei razii între prostituate

Prostituatele din Capitala au avut parte de o noapte alba... dar nu in sensul dorit de ele. Politistii le-au ridicat, direct de la "locul de munca", pentru a le imparti amenzi.

720 afișări
Imaginea articolului Cât câştigă Roxi, transsexualul de pe Calea Văcăreşti, descoperit în timpul unei razii între prostituate

Cât câştigă Roxi, transsexualul de pe Calea Văcăreşti, descoperit în timpul unei razii între prostituate (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Politistii au luat, azi-noapte, la control toate punctele fierbinti ale Capitalei: Gara de Nord, Magheru, Matasari si Vacaresti. In urma actiunii, 34 de prostituate au fost ridicate.

Roxi, un travestit de 40 de ani care, azi-noapte, se prostitua pe Calea Vacaresti a fost si el luat la intrebari. Actiunea politistilor i-a alungat clientii, dar nu e nimic pierdut. Se lauda ca a facut si 500 de lei pe noapte, mai ales ca - spune el - nu are concurenta in zona.

Citeşte mai multe despre razia efectuată de poliţie pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici