Cât costă drogurile vândute la dealeri din zona Ardealului

Doi dealeri acuzaţi că vindeau droguri cu 50 - 100 de lei/gram în judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud au fost reţinuţi.

490 afișări
Imaginea articolului Cât costă drogurile vândute la dealeri din zona Ardealului

Cât costă drogurile vândute la dealeri din zona Ardealului

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Bistriţa- Năsăud au dispus reţinerea a doi inculpaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată şi efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2021-mai 2023, inculpaţii au comercializat, în mod repetat, droguri de risc, pentru suma de 50 de lei/gram, precum şi substanţe cu efecte psihoactive cu suma de 100 de lei/gram.

Au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţelor Cluj şi Bistriţa Năsăud, fiind identificată şi ridicată cantitatea de aproximativ 40 de kilograme canabis (57 de calupuri), 3,5 kilograme rezină de canabis, 12 kilograme substanţă cristalină şi 50 grame substanţă pulverulentă de culoare albă. De asemenea, au fost identificate şi ridicate sumele de peste 35000 euro, 318.560 lei, 490.000 forinţi, 100 de lire, bijuterii, un ceas de lux şi mai multe înscrisuri.

În cursul zilei de joi urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dealer,
droguri,
gram

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici