VIDEO  Cât de sigure sunt bicicletele electrice? O baterie a explodat în casă

Un filmuleţ în care bateria unei biciclete electrice explodează în timpul încărcării a fost distribuit de Serviciul de Pompieri din West Midlands pentru a avertiza despre pericole.

401 afișări
Imaginea articolului Cât de sigure sunt bicicletele electrice? O baterie a explodat în casă

Cât de sigure sunt bicicletele electrice. O baterie a explodat în casă

Pompierii au subliniat importanţa încărcării în siguranţă a dispozitivelor precum biciclete electrice, scutere şi telefoane mobile, urmând instrucţiunile producătorului.

Publicul este atenţionat să nu lase obiecte la încărcare în timp ce dorm sau sunt departe de casă, să nu le încarce acolo unde un incendiu ar putea bloca o cale de evacuare şi să îl deconecteze atunci când dispozitivul este complet încărcat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici