Cât este amenda pentru drifturile făcute pe străzi publice

  • Doi tineri au fost amendaţi după ce au făcut drifturi pe o stradă aflată pe faleza din Constanţa.
  • A devenit deja o modă ca tinerii cu ”motoare” puternice să se dea în spectacol în locuri publice.
753 afișări
Imaginea articolului Cât este amenda pentru drifturile făcute pe străzi publice

Cât este amenda pentru drifturile făcute pe străzi publice

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apar două autoturisme în timp ce execută manevre de derapaj controlat pe o stradă din municipiul Constanţa, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanţa s-au sesizat din oficiu în vederea stabilirii identităţii conducătorilor auto şi luarea măsurilor legale care se impun”, anunţă IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor, au fost identificaţi cei doi conducători auto, de 21, respectiv 29 de ani, ambii din municipiul Constanţa.

Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 de lei fiecare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tineri,
maşini,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici