Cât te costă cauciucurile de iarnă şi unde sunt cele mai ieftine

Legea privind dotarea maşinilor cu cauciucuri de iarnă se află pe ultima sută de metri. Săptămâna viitoare va fi adusă în discuţie în Guvern ordonanţa de urgenţă privind obligativitatea echipării autoturismelor cu anvelope de iarnă în sezonul rece (1 noiembrie - 31 martie).

193 afișări
Imaginea articolului Cât te costă cauciucurile de iarnă şi unde sunt cele mai ieftine

Cât te costă cauciucurile de iarnă şi unde sunt cele mai ieftine (Imagine: Gigi Ciuncanu/Mediafax Foto)

Proiectul de ordonanţă prevede şi nivelul amenzilor care vor fi aplicate celor care nu vor avea maşinile "încălţate" corespunzător. Potrivit proiectului, această contravenţie ar urma să fie sancţionată cu 9 până la 20 de puncte amendă. Un punct amendă este echivalentul a 60 de lei, astfel că şoferii ar putea plăti între 540 de lei şi 1.200 de lei, dacă vor circula iarna fără cauciucuri corespunzătoare.

Află câteva oferte pentru cauciucurile de iarnă pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici