Cât te costă vacanţa pe insule

Pe insulă, în Europa, la plajă şi distracţie. Mii de români aleg această formulă pentru petrecerea vacanţei de vară şi în 2009, iar unele agenţii au deja profitul asigurat din vânzările de pachete turistice pentru sezonul estival.

12 afișări
Imaginea articolului Cât te costă vacanţa pe insule

Cât te costă vacanţa pe insule

Malta, Cipru, Tenerife, Mallorca, Sicilia, Kos, Skiathos şi Zakynthos sunt doar câteva dintre destinaţiile la mare căutare, iar fiecare alege în funcţie de preferinţe. Bunăoară, cine este dornic de relaxare poate merge în Cipru, insula având o ofertă variată de hoteluri de patru şi cinci stele, majoritatea cu servicii de wellness.

Citeşte mai multe despre vacanţa pe insule pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici