Câteva plaje din Odesa, deschise pentru prima dată de la invazia rusă

Câteva plaje din oraşul ucrainean Odesa, situat la Marea Neagră, au fost deschise oficial pentru prima dată de la începutul invaziei ruseşti, dar scăldatul este interzis în timpul alertelor de raid aerian, au declarat sâmbătă oficialii locali, citaţi de Reuters.

154 afișări
Imaginea articolului Câteva plaje din Odesa, deschise pentru prima dată de la invazia rusă

Câteva plaje din Odesa, deschise pentru prima dată de la invazia rusă

Odesa, cel mai mare port şi bază navală din Ucraina, a fost atacat în mod repetat cu rachete şi drone, iar marea a fost plină de sute de mine marine în urma invaziei din februarie anul trecut.

Pentru siguranţa localnicilor şi după incidente cu mine care au explodat pe plaje, coasta a fost închisă.

Decizia de a deschide plajele a fost luată în comun de administraţiile civilă şi militară ale oraşului, a declarat guvernatorul din Odesa, Oleh Kiper, pe Telegram.

El a precizat că plajele vor fi deschise între orele 8.00 şi 20.00.

O plasă anti-mină a fost amplasată în zonă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
plaje,
odesa,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici