Căutări disperate ale unei fetiţe de 12 ani, din Cluj-Napoca, dispărută de acasă

O fetiţă în vârstă de 12 ani şi 10 luni, din Cluj-Napoca, este căutată de poliţişti şi familie, de două zile, de când a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

3984 afișări
Imaginea articolului Căutări disperate ale unei fetiţe de 12 ani, din Cluj-Napoca, dispărută de acasă

Căutări disperate ale unei fetiţe de 12 ani, din Cluj-Napoca, dispărută de acasă

Poliţia Cluj a transmis, duminică, faptul că Alia Maria Matei, o fată în vârstă de 12 ani şi 10 luni, din Cluj-Napoca, a plecat de acasă, în 26 aprilie, în jurul orei 12.00 şi este de negăsit.

Fata are 1,50 metri înălţime, circa 50 de kilograme, ochi căprui, păr brunet lăsat puţin pe umeri, drept, faţă ovală. Când a plecat de acasă purta pantaloni tip jeans de culoare neagră, tricou alb cu desene în zona pieptului, pantofi din material textil maro, un fâş negru şi un ghiozdan albastru deschis.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre copilă sunt rugaţi să sune gratuit la 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici