Caz cumplit într-o pădure din Vâlcea: Un bărbat a murit strivit sub un tractor

Un bărbat de 57 de ani a murit, vineri, strivit sub un tractor, în timp ce se afla într-o pădure, unde strângea lemne. Incidentul a avut loc pe un drum forestier din comuna Mihăeşti din judeţul Vâlcea.

355 afișări
Imaginea articolului Caz cumplit într-o pădure din Vâlcea: Un bărbat a murit strivit sub un tractor

Un bărbat a murit strivit sub un tractor pe un drum forestier din Vâlcea

Potrivit ISU Vâlcea, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD au intervenit, vineri, în comuna Mihăeşti, pentru a salva un bărbat strivit de un tractor.

Bărbatul în vârstă de 57 de ani se afla în pădure ca să strângă lemne.

„Persoana prinsă sub tractorul răsturnat a fost extrasă. Din cauza multiplelor răni suferite, persoana în cauză nu a mai putut fi salvată, medicii de la ambulanţă declarând decesul”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Taguri:
bărbat,
strivit,
tractor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici