Caz incredibil în Bistriţa-Năsăud: Un elev dintr-un centru de plasament a bătut doi educatori şi le-a rupt hainele. Agresorul a fost internat la Psihiatrie

Un elev în vârstă de 16 ani a bătut doi educatori de la Centrul de Plasament Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud. Băiatul a fost internat la Psihiatrie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1034 afișări
Imaginea articolului Caz incredibil în Bistriţa-Năsăud: Un elev dintr-un centru de plasament a bătut doi educatori şi le-a rupt hainele. Agresorul a fost internat la Psihiatrie

Caz incredibil în Bistriţa-Năsăud: Un elev dintr-un centru de plasament a bătut doi educatori şi le-a rupt hainele. Agresorul a fost internat la Psihiatrie

Un bărbat şi o femeie angajaţi ca educatori la Centrul de Plasament Beclean, au fost agresaţi în noaptea de duminică spre luni de către un elev internat în centru.

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, cei doi ar fi fost loviţi de către elevul în vârstă de 16 ani, care le-a rupt şi hainele de pe ei.

Unul dintre educatori, un bărbat de 49 de ani a depus plângere împotriva băiatului, iar poliţiştii au deschis un dosar pentru lovire şi alte violenţe şi ameninţare.

În acest caz a deschis o anchetă şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului Bistriţa-Năsăud.

Potrivit reprezentanţilor DGASPC Bistriţa-Năsăud, adolescentul a fost dus în centrul din Beclean în urmă cu trei ani, din Bucureşti unde trăia pe străzi, iar de la începutul lunii octombrie refuză să ia medicamente şi să participe la şedinţele de psihoterapie.

„Tânărul a fost adus la Beclean în urmă cu trei ani, după ce a trăit pe străzi în Bucureşti şi de la începtul lunii octombrie a refuzat să mai participe la şedintele de psihoterapie şi să îşi ia medicamentaţia. Din păcate, legea le dă acest drept copiilor - să refuze consiliere şi medicamentaţia, iar tânărul a dat de mai multe ori declaraţii că nu mai vrea să ia medicamentele şi să meargă la consiliere”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul adjunct al DGASPC Bistriţa-Năsăud, Crina Andreica.

Ea a mai spus că adolescentul agresiv a fost transportat, cu o ambulanţă, la secţia de Psihiatrie Infantilă Cluj, pentru o evaluare şi un consult medical.

Taguri:
elev,
bătaie,
educator

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici