Caz revoltător în Braşov. Un bărbat a lovit o fetiţă de 10 ani cu toporul, de mai multe ori

  • Un braşovean în vârstă de 24 de ani a fost arestat, miercuri, fiind acuzat că a aruncat un topor către o fetiţă de 10 ani, iar când copila a fugit, a reuşit să o prindă şi a lovit- de mai multe ori cu toporul.
  • Acesta e acuzat de tentativă de omor
2630 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător în Braşov. Un bărbat a lovit o fetiţă de 10 ani cu toporul, de mai multe ori

Caz revoltător în Braşov. Un bărbat a lovit o fetiţă de 10 ani cu toporul, de mai multe ori

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a admis, miercuri, arestarea pentru 30 de zile a unui tânăr de 24 de ani. Aceste e acuzat de tentativă de omor.

Marţi, tânărul aflat în municipiul Săcele, a aruncat spre o fetiţă de 10 ani un topor, nereuşind să o nimerească.

Copila a fugit, iar tânărul a urmărit-o şi a reuşit să o ajungă la scurt timp.

Individul a lovit fata în cap cu toporul şi, în timp ce aceasta se ţinea de gardul unei case pentru a-şi menţine echilibrul, a mai lovit-o de două ori cu toporul în spate.

„În timp ce minora se afla căzută la pământ, inculpatul a lovit-o pe aceasta cu picioarele în zona corpului”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici