Caz REVOLTĂTOR la Buzău: Anchetă la un centru pentru copii cu handicap unde un angajat ar fi violat o adolescentă

Poliţiştii fac anchete la Complexul de Servicii pentru Copilul cu Handicap Grav din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, după ce conducerea instituţiei a sesizat anchetatorii că un angajat ar fi violat o tânără de 17 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1999 afișări
Imaginea articolului Caz REVOLTĂTOR la Buzău: Anchetă la un centru pentru copii cu handicap unde un angajat ar fi violat o adolescentă

Caz REVOLTĂTOR la Buzău: Anchetă la un centru pentru copii cu handicap unde un angajat ar fi violat o adolescentă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Ane Marie Vrapciu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru viol după ce conducerea Complexului de Servicii pentru Copil cu Handicap Grav din Râmnicu Sărat a sesizat anchetatorii.

“Avem un dosar penal. Sesizarea a fost făcută de către conducerea complexului. Un angajat de 55 de ani ar fi abuzat sexual o beneficiară a centrului, o minoră de 17 ani”, a declarat Vrapciu.

Faptele, care au fost sesizate conducerii Complexului de tânăra de 17 ani, ar fi fost săvârşite în perioada decembrie 2018 – ianuarie 2019.

Potrivit surselor citate, angajatul reclamat era supraveghetor al Complexului de Servicii pentru Copilul cu Handicap Grav din Râmnicu Sărat.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere referitor la acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici